Licenser

Hos FW Consulting har vi et samarbejde med mange forskellige leverandører. For dig betyder det, at vi ikke er bundet til specielle aftaler om kun at sælge visse typer Hardware eller software. Vi kan levere hele din infrastruktur og sikre samspillet mellem komponenterne.

Vi kan levere software fra en lang række af de førende internationale softwareproducenter som Microsoft, Citrix, IBM, VMware, SAS, Veeam, Oracle og mange flere. Vi kan være behjælpelig med at få afdækket dine behov og se, hvad der giver den største benefit til din virksomhed. Er det lokal installeret Office pakker, eller vil det give større fordele at bruge Office 365? Skal det være fysiske servere, eller er det værd at overveje en cloud løsning?

Der er mange løsninger, og der er muligvis også mange penge at spare for jer. Det er f.eks. ikke kun en server, du kan tilkøbe dig til i skyen. Næste skridt for din virksomhed kan være at flytte Exchange og Sharepoint op i skyen. Microsoft er en blandt mange, der leverer værktøjer, der gør det nemt at administrere hele din it platform. Det er ikke længere enten cloud eller lokalt. Det er nemlig muligt at køre det, der kaldes en hybrid cloud. Det betyder, at dine data og servere kan ligge både lokalt og i skyen alt efter, hvad der giver bedst mening for virksomheden. Der er flere, der bruger en Cloud løsning til at have en kopi af driftsmiljøet liggende i skyen til disaster recovery scenarier.

Mange typer software

Vi har et godt samarbejde med de største distributører af software på det danske marked. FW Consulting er partner med Microsoft og Cisco. Vi kan levere alt det software, du behøver til skarpe priser.

Har du brug for hjælp til at komme i gang med en cloud løsning, så kan vi hjælpe dig med de store internationale Cloud løsninger som AWS og Microsoft. Vil du hellere have en cloud løsning, der hører til i Danmark, så har vi flere partner løsninger på det.

Vi vil gerne rådgive dig om alle de muligheder, du har med din software og hardware. Det nytter ikke noget at investere mange penge i software, hvis ikke den bliver installeret og brugt i virksomheden. Vi har mange års erfaring i at få fuld valuta for pengene. Vi hjælper også gerne dig.

Microsoft licenser - Leje og Køb

Med en Microsoft Open License (MOL-aftale) har du mulighed for at købe Microsoft software med rabat. Det kan være en prisbillig løsning, hvis kun få af dine medarbejdere har behov for en Officepakke. Mindste købet for en MOL-aftale er 5 licenser. Aftalen løber i 2 år, og i perioden kan din virksomhed købe yderligere licenser med rabat. Du kan tilkøbe en Microsoft Software Assurance (SA) aftale til din MOL-aftale. Alle købte produkter kan i SA perioden opgraderes til nyeste version uden ekstra betaling.

Microsoft Open Value Subscription (OVS-aftale) giver din virksomhed mulighed for at leje softwaren i stedet for at købe softwaren. De væsentligste fordele er, at opstartsinvesteringen er minimal og du kan nemt variere antallet af licenser uden tab. OVS-aftalen løber over en 3 årig periode, hvor du hvert år betaler på baggrund af antal installationer af softwaren i virksomheden. Du betaler lejen af softwaren pr. år, hvilket giver dig øget likviditet i forhold til at købe softwaren. Softwaren lejes minimum 1 år, og antallet kan ændres årligt. Virksomheden har altid ret til nyeste version af softwaren, og brugerne får hjemmebrugsret på Office pakken.

Mangler du en pris på software, så ring til os, eller brug kontakt formularen øverst til højre på siden, så ringer vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Licenser - Hvad kan vi hjælpe med

Microsoft

Alle forskellige MS aftaler, Office 365, Cloud osv.

Øvrig software

Bredt sortiment af nærmest alt software og hardware du har brug for.

AWS eller lokal cloud

Amazon Web Services er den førende spiller på Cloud markedet. Vi kan hjælpe dig i gang.

VMware, HyperV, Xen

Virtualisering er svært at komme uden om. Vi finder de rigtige licenser til dig.

E-learning

Vi kan hjælpe dig med software til flere forskellige typer E-learning

Kontakt os

Så kan vi tage en uformel snak om jeres licensbehov. Kontakt os her