Projekledelse

Har du brug for en professionel projektleder, der kan styre et projekt fra start til slut? Hos FW Consulting tilbyder vi dig mulighed for, at du kan hyre en projektleder ind i kortere eller længere perioder. Det kan være fra nogle timer om ugen og op. Du betaler kun for det antal timer, der bruges i projektet. Hos FW Consulting er vi certificerede i PRINCE 2 og har stor erfaring med mange andre projektmodeller.

Det giver dig høj fleksibilitet i forhold til hvis du skulle ansætte en til at løse samme opgave. Du har kun udgifter i de timer, der er opgaver til. Du får samtidigt en højt kvalificeret projektleder, der arbejder professionelt og målrettet for at få jeres projekt i mål til aftalt tid og pris.

Projektledelse

Alt efter om et projekt er forudsigeligt eller uforudsigeligt vælges en projekt model der passer til. Der er de klassiske trin-for-trin modeller, mens nyere projektmodeller er mere smidige eller agile end de klassiske udgaver. Der vælges også projektmodel efter størrelsen af projektet. Det nytter ikke at tage hele Prince 2 modellen for at styre et lille projekt.

  1. Kanban
  2. Prince2
  3. Vandfaldsmodellen
  4. Agil
  5. LEAN
  6. Scrum

Alt efter projektets størrelse tilpasser vi projektmodellen efter dine ønsker. Vi har stor erfaring fra mange forskellige projektmodeller og tilpasser os din virksomhed.

Fremgangsmåde

Vi tager et indledende møde for at se, at vores kandidater matcher med jeres projekt. Passer kemien, aftales de nærmere detaljer om, hvordan projektet kommer i mål, indenfor aftalt tid og budget. Vi har forskellige projektmodeller og værktøjer, vi bringer med ind i projektet. Vi aftaler rammer for tidsplan og leverancer, samt dokumentationsniveau i projektet.

Du er velkommen til at kontakte os på 2834 9322, eller alternativt kan du benytte ”Bliv ringet op” formularen. Udfyld denne, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.

Hvilke typer projekter kan vi være behjælpelige med?

Vi har gennemført mange forskellige typer projekter, alt fra at gennemføre outsourcing, indføre eller udskifte IT systemer og netværkssaneringsprojekter. Du kan også hyre os ind til at drive forandringsledelse, restrukturering eller øvrige Lean optimeringsprojekter.